Broom 425

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Broom
  • Model:425
  • Categorie:Motor Yacht
  • Bouwjaar:2008
  • Afmeting:13.2 x 4.18 x 1.06 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Broom 425 achterkabine motorjacht met 2x Volvo Penta D6- 370pk motorisering en uitgebreide uitrusting incl. generator, omvormer, Flexiteekdek, Davits.

Broom 425 achterkabine motorjacht met 2x Volvo Penta D6- 370pk motorisering en uitgebreide uitrusting incl. generator, omvormer, electrisch klapbare radarbeugel, Flexiteekdek, Simpson davits, zonnepanelen. bijboot en diverse Raymarine navigatie-apparatuur. Deze Broom 425 van de bekende engelse werf C.J. Broom & Sons heeft een sfeervol interieur afgewerkt met echt kersenhout en lederen stoffering. Het achterdek biedt een overzichtelijk dashboard, de stuurstand met 3 zitplaatsen, een zijbank en een grote U-sofa met vaste tafel. Bij mooi weer kunt u geheel of gedeeltelijk open varen door het openen van de sprayhood en/of kuiptent. Door het klappen van de radarbeugel krijgt u een doorvaarhoogte van circa 3,40m zodat de franse kanalen te bevaren zijn! Vanaf het achterdek stapt u in de brede gangboorden en loopt u gemakkelijk naar het voordek en kunt u ook bij een gesloten kuiptent om het achterdek heen lopen. Benedendeks bevinden zich de van Broom bekende zeer ruime achterkabine met eigen toilet en separate doucheruimte, make-up tafel en diverse kledingkasten/lades. In de boeg is de gastenkabine gesitueerd, en de tweede badkamer incl. electrisch toilet en douche. In deze Broom 425 is de gastenkabine uitgevoerd met een schaarbed dat Ă³f 2 eenpersoonsbedden Ă³f een tweepersoonbed indeling mogelijk maakt. Ook hier bevinden zich diverse kast/lades met voldoende opbergruimte. Zittend in de salon heeft u rondom zicht op steigerniveau. De TV is opgeborgen in het dressoir. De comfortabele loungebank heeft een uitklapbare tafel, daarnaast is er nog een gezellig zithoekje met 2 fauteuils aan bakboord. De keuken van deze Broom 425 is compleet ingericht. Daarnaast is er aan boord een extra koellade, een vrieskast en een wasmachine/droger aanwezig zodat u ook bij langer verblijf aan boord van alle gemakken bent voorzien!

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
Had ik maar een boot...

Een gebruikt motorjacht kopen

Word jij ook zo blij van op het water zijn? De wind door je haren voelen, het gevoel van vrijheid. Hoe fijn is het als dit op elk moment van de dag kan. Met jouw eigen boot kun je gaan en staan waar je wilt. Met een tweedehands motorboot ben je niet afhankelijk van de wind, en kun je nog relaxter het water op. Met een motorjacht verplaats je je snel en eenvoudig van A naar B. Van rustige slootjes naar drukke meren, met jouw boot kom je overal.

Liever een nieuwe boot? Bekijk hier ons aanbod nieuwe motorboten te koop!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!