Lagoon 39 Picknick

Verkocht
  • Status:Verkocht
  • Merk:Lagoon
  • Model:39
  • Categorie:Multihull sailing boat
  • Bouwjaar:2016
  • Afmeting:11.74 x 6.79 x 1.25 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

Maak kennis met de Lagoon 39, een prachtige zeilcatamaran die de perfecte combinatie biedt van comfort, prestaties en ruimte. Met zijn moderne design en hoogwaardige constructie is deze boot een uitstekende keuze voor zeilliefhebbers die op zoek zijn naar een luxueuze en veelzijdige vaarervaring.

De Lagoon 39 heeft een indrukwekkende lengte van 11,74 meter en een breedte van 6,79 meter, wat resulteert in een ruim interieur en een stabiele zeilervaring. Met 3 hutten en 2 toiletten biedt deze catamaran voldoende accommodatie voor een comfortabel verblijf aan boord, of het nu gaat om een weekendtrip met familie en vrienden of een langere zeilvakantie.

De zeileigenschappen van de Lagoon 39 zijn indrukwekkend. Uitgerust met een grootzeil en een zelfkerende fok van Dacron, samen met een downwindzeil, biedt deze boot uitstekende prestaties in verschillende windomstandigheden. Met de aanwezigheid van een logboek, een dieptemeter, een windmeter, een GPS-plotter, een autopiloot en een VHF-radio ben je altijd goed uitgerust om veilig te navigeren en te genieten van je zeilavonturen.

Naast zijn fantastische zeilcapaciteiten is de Lagoon 39 uitgerust met een scala aan luxevoorzieningen. Het interieur is prachtig ontworpen en biedt een comfortabele leefruimte met een volledig uitgeruste keuken, een gezellige salon en moderne LED-verlichting. De boot beschikt over een watermaker, zonnepanelen, een verwarmingssysteem, een TV, een stereo-installatie en nog veel meer, waardoor je van alle gemakken voorzien bent, zowel op het water als aan de wal.

De Lagoon 39 is ook voorzien van diverse veiligheidsuitrusting, waaronder noodsignalen, een reddingsboei en een handmatige en elektrische lenspomp, zodat je met gemoedsrust kunt genieten van je zeiltochten.

Deze Lagoon 39 heeft slechts Ă©Ă©n eigenaar gehad en verkeert in uitstekende staat. Met een bouwjaar van 2016 is deze catamaran klaar voor nieuwe avonturen op het water.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze prachtige Lagoon 39. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te regelen en zelf te ervaren waarom deze boot zo gewild is onder zeilliefhebbers wereldwijd.

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 11.74 meter
    Breedte 6.79 meter
    Diepgang 1.25 meter
  • Bouw
    Bouwjaar 2016
    Control type Single
    Cockpit type Aft cockpit
    Dek en opbouw kleur White
    Superstructure kleur White
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Rompkleur White
    Land Lagoon
  • Motor
    Ontsteking Electric
    Cylinders 4
    Totale inhoud brandstoftank(s) 400 liter
    Draaiuren 540
  • Navigatie
    Diepte meter
  • Accommodatie
    Bedden 6
  • Tuigage
    Grootzeil
Had ik maar een catamaran

Een gebruikte catamaran kopen

Droom je van een echte sportieve zeiltocht op het water? Dan is een tweedehands catamaran een goede keus. Super snel en stabiel en glijdt deze boot makkelijk door het water. Ben je een recreatieve zeiler of een wedstrijdzeiler, met een gebruikte catamaran beleef je een spectaculaire zeilbeleving op hogere snelheden dan bij gewone zeilboten. Ga je de grote wateren op en langere tochten maken dan is overnachten op een catamaran met een kajuit geen enkel probleem. Deze boten zijn er in diverse maten en prijsklassen – voor de recreant en de zeer ervaren wedstrijdzeiler die veel meer uit het zeilen wilt halen.

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!