Brig Eagle 4

  • Status:Beschikbaar
  • Merk:Brig
  • Model:Eagle 4
  • Categorie:RIB and inflatable boat
  • Afmeting:4 x 1.95 x 0.5 m
  • Materiaal:GRP (Polyester)
  • Ligplaats:In verkoophaven

Omschrijving

de boot combineert comfort, stijl en goede vaareigenschappen.

Welkom bij Witsen Marine, uw exclusieve importeur voor de Benelux, waar we met trots de BRIG Eagle 4 presenteren - een toonbeeld van luxe, veelzijdigheid en prestaties. Deze premium RIB (Rigid Inflatable Boat) biedt een perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit, waardoor het de ideale metgezel is voor zowel avonturiers als liefhebbers van luxe.

De BRIG Eagle 4 is ontworpen met oog voor detail en vervaardigd met hoogwaardige materialen. Het elegante en tijdloze ontwerp is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Met zijn gestroomlijnde romp en strakke lijnen straalt de BRIG Eagle 4 klasse en verfijning uit, waardoor het een blikvanger is op het water.

De veelzijdigheid van de BRIG Eagle 4 maakt het mogelijk om hem te gebruiken als bijboot in een bootgarage, davits of op het voordek van uw jacht. Met zijn compacte formaat en lichtgewicht constructie is deze boot gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Of u nu wilt genieten van ontspannen tochten langs de kust of snelheid en opwinding zoekt tijdens watersportactiviteiten, de BRIG Eagle 4 staat voor u klaar.

De ruime en goed ontworpen zitplaatsen bieden comfortabele accommodatie voor maximaal zes personen, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water in gezelschap van familie en vrienden. De ergonomische stoelen bieden uitstekende ondersteuning en comfort, zelfs tijdens langere tochten. Bovendien is er voldoende opbergruimte aan boord om uw persoonlijke bezittingen veilig en georganiseerd te houden.

Met betrekking tot de specificaties is de BRIG Eagle 4 uitgerust met een krachtige buitenboordmotor. U kunt kiezen uit verschillende motoropties, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. Deze betrouwbare motoren leveren uitstekende prestaties en wendbaarheid op het water, waardoor u moeiteloos kunt cruisen en manoeuvreren. Met geavanceerde technologieën en uitstekende brandstofefficiëntie kunt u vertrouwen op de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de BRIG Eagle 4.

Bij Witsen Marine begrijpen we dat uw bootervaring uniek is en dat u alleen het beste verdient. Met de BRIG Eagle 4 kunt u genieten van de vrijheid, het comfort en de veelzijdigheid die u zoekt. Stap aan boord van deze luxueuze RIB en ervaar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, de BRIG Eagle 4 staat garant voor een onvergetelijke tijd op het water. Neem vandaag nog contact met ons op en laat uw volgende avontuur beginnen.

400

780

195

25

125

40

46

60

3

C

5

43

250

20

+ Volledige omschrijving- Minder omschrijving
  • Afmetingen
    Lengte 4 meter
    Breedte 1.95 meter
    Diepgang 0.5 meter
  • Bouw
    Rompmateriaal GRP (Polyester)
    Land BRIG Boats

Rubberboten en ribs te koop

Een rubberboot of een rib is voor veel mensen een ideale manier om het water op te gaan. Het verschil tussen deze boten? Een rib heeft een verharde bodem, de rubberboot niet. Het zijn veelzijdige boten. Houd je bijvoorbeeld van vissen? Dan is een rib of rubberboot met een aantal pk’s de manier om op rustige plekken te komen. Maar ook voor watersporters met een wat grotere boot is het een handige en vooral ook leuke manier om je te verplaatsen op het water. De boot neem je gemakkelijk mee op een trailer, zo ben je lekker flexibel!

Vind ook jouw dro...

Vind ook jouw droomboot!