Naar de inhoud
Home > Voor bedrijven > Agenda

HISWA Ledendag 2018 - Binden & Boeien

Elk jaar organiseert HISWA Vereniging speciaal voor haar leden de HISWA Ledendag - powered by Welkom op het water. Dit is niet alleen een dag vol kennisdeling en informatieoverdracht, maar ook een dag waar de passie voor de sector wordt gedeeld en het plezier van de watersport wordt uitgedragen. Bent u er dit jaar ook weer bij?


Binden & Boeien

Met het thema “Binden en Boeien” vullen wij voor u een mooi programma. Het binden, boeien en vasthouden van klanten en professionals is immers een constante uitdaging voor alle watersportbedrijven. U krijgt onder andere tips over hoe u dit via de campagne Welkom op het water invulling kunt geven.

Bataviawerf

Deze netwerkdag vindt, net als vorig jaar, plaats op de Bataviawerf in Lelystad. Er een plenair programma met topsprekers en in de middag vinden interactieve workshops plaats over (online) marketing, de AVG-wet en arbeidsmarktcommunicatie. De dag wordt afgesloten met een drankje en een buffet en zijn er genoeg mogelijkheden om te netwerken met uw collega-ondernemers.


Editie 2017

Bekijk hier de impressie en video van de HISWA Ledendag van vorig jaar.


Aanmelden

Bent u er met uw bedrijf bij? Iedereen die bij een HISWA-bedrijf werkt, is welkom. De HISWA Ledendag is gratis en exclusief toegankelijk voor HISWA-leden.


>> Klik hier voor AANMELDEN! Uiterlijk 1 juni 2018!Contactpersoon Gerdina Krijger
Locatie Bataviawerf, Lelystad
Thema Ledenbijeenkomst
Datum 13-6-2018
Openingstijden 12:00 - 20:00 uur